Rietlei 123, 2570 Duffel
shakesomedust@blueberryjam.be

Sporttijden

Let's shake some dust

Blueberry Jam is partner van Sporttijden. Dankzij deze ijzersterke samenwerking bieden wij in België professionele diensten aan voor sportwedstrijden. Deze omvatten tijdsregistratie, fotoservice en een enorm uitgebreid inschrijvingsplatform

Inschrijvingsplatform

Hopasports is een kant en klaar inschrijvingsplatform voor elke sport event.

Het gebruik hiervan is gratis. Enkel bij de betaling van deelname rekent het systeem een service fee aan, maar voor jou als organisator is het dus geheel kosteloos.

Het biedt je tevens de optie aan om een webshop in te bouwen én kan instaan voor het inzamelen van geld voor een goed doel.

Tijdsregistratie

De deelnemer van vandaag wil onmiddellijk het juiste resultaat weten. Wij zorgen ervoor dat jouw klant op zijn wenken bedient wordt. Wij maken de resultaten direct na aankomst bekent. Maak je ook gebruik van Hopasports, dan zorgen we zelf voor een automatische email notificatie naar de deelnemers.

Wij beschikken zowel over de Mylaps RFID tags voor bijvoorbeeld loopwedstrijden als de Prochip tags voor triatlons, duatlons of wielerwedstrijden

Naast de keuze van de chips bieden we tevens verschillende diensten aan:

  • Eventkit: u huurt de matten en decoders en installeert ze zelf. Wij helpen u online vanop afstand.
  • On-site service: wij ontzorgen u volledig. Wij installeren alles op uw gewenste locaties.

Fotoservice

Geef jouw foto’s een extra toets. Bezorg je deelnemers via een webpagina onmiddellijk toegang tot hun foto’s en video’s en verwen je sponsors.

Wij bezorgen je een QR-code per deelnemer. Print die mee op de borstnummer. Zo herkent de software nadien elke deelnemer aan de hand van de QR.

Borstnummers

Ook dat brengen we graag voor jou in orde. We verzorgen de opmaak, druk, integratie met de QR-codes van de fotoservice. Indien gewenst plakken we ook de RFID chips op de wedstrijdnummers.

Ons doel is je volledig te ontzorgen wat betreft inschrijvingen en uitslagen. En daarbij de deelnemer zijn prestatie te vereeuwigen en digitaliseren.

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief: